Ηeineken Growth Makers Nights: επιστρέφουν στο Orange Grove με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Οι βραδιές επιχειρηματικότητας Heineken Growth Makers Nights επιστρέφουν στο Orange Grove την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και να παρουσιάσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Με ένα ακόμα ρεκόρ αφίξεων να σφραγίζει την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, εκπρόσωποι φορέων και καινοτόμοι επιχειρηματίες «ακτινογραφούν» τη δυναμική του τουρισμού στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μοιράζονται γνώσεις και εμπειρίες με το κοινό.

Με τίτλο «Τουριστική επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις, ευκαιρίες και προοπτικές» θα διεξαχθεί συζήτηση-πάνελ όπου θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, ενδιαφέροντα επιχειρηματικά παραδείγματα και καλές πρακτικές στον ελληνικό τουριστικό τομέα. Στο πάνελ της εκδήλωσης θα συμμετάσχουν οι κκ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας Αττικής και Αργοσαρωνικού, Philipp Brinkmann, Ιδρυτής της Tripsta, Σέργιος Φωτιάδης, Συν-Ιδρυτής της wedesign, Θεόφιλος Κυρατσούλης, Head of Projects της Toposophy. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Πουτέτση.

Την εκδήλωση θα ακολουθήσει ένα «Fantastic Four» πάρτι με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων λειτουργίας του Orange Grove στην Αθήνα!

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου το open call του επιχειρηματικού διαγωνισμού Heineken Growth Makers που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Orange Grove με έπαθλο πρόγραμμα φιλοξενίας και υποστήριξης 360ο, καθώς και χρηματικού βραβείου συνολικού ύψους 10.000 ευρώ που θα απονεμηθεί σε 5 νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα.

Για την είσοδο στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις