Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι δέκα πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για το σπίτι σύμφωνα με το Douleutaras.gr

H πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι Douleutaras.gr έβγαλε στη δημοσιότητα το top 10 των υπηρεσιών που αναζήτησαν οι χρήστες της υπηρεσίας μαζί με μερικές χρήσιμες συμβουλές κατά περίπτωση.

Η μεθοδολογία της έρευνας περιλαμβάνει τα είδη των εργασιών για τις οποίες εκφράζουν ενδιαφέρον οι 120.000 χρήστες του Douleutaras.gr ενώ εξετάστηκαν και τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης αξιοποιήθηκαν και δεδομένα από προσωπικές συνεντεύξεις και συζητήσεις με δεκάδες συνεργαζόμενους με το Douleutaras.gr επαγγελματίες.

#10 Κλειδιά – Κλειδαριές

Ένας στους τρεις πελάτες του Douleutaras.gr έχει κλειδωθεί τουλάχιστον μία φορά έξω από το σπίτι του!

#9 Βάψιμο Σπιτιού
#8 Σήτες

Η έξυπνη σίτα με τους μαγνήτες εκθρόνισε σταδιακά την συρόμενη, ενώ οι επιλογές για κάθε κούφωμα είναι πλέον αμέτρητες.  H ζήτηση τους κορυφώνεται στις αρχές του καλοκαιριού!

#7 Μετακομίσεις

Οι μετακομίσεις αποτελούν διαχρονικά μία πολύ δημοφιλή κατηγορία εργασιών. Δεδομένου ότι μέχρι στιγμής οι επαγγελματίες της πλατφόρμας έχουν βάση την Αττική, πιο δημοφιλείς είναι οι μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής.
Ακολούθησαν οι μετακομίσεις από την Αττική προς επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας και στη συνέχεια οι μετακομίσεις από & προς τη Θεσσαλονίκη.
Ιούνιο και Σεπτέμβριο οι τιμές ανεβαίνουν

#6 Κουφώματα

Κορυφαία επιλογή για τα κουφώματα σπιτιού στην Ελλάδα παραμένει το αλουμίνιο. Ακολουθούν τα συνθετικά κουφώματα (PVC), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τα ξύλινα. Εκτός από τις επισκευές κουφωμάτων, μία εργασία που έχει σημειώσει πολύ αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια είναι η ενεργειακή αναβάθμιση.

#5 Καθαρισμός Σπιτιού
#4 Κλιματιστικά

Με το πρώτο κύμα καύσωνα του Ιουνίου, η ζήτηση για εργασίες συντήρησης, επισκευής και τοποθέτησης κλιματιστικών αυξάνονται σημαντικά.

#3 Ηλεκτρολογικές Βλάβες
#2 Υδραυλικές Εργασίες
#1 Επισκευές Οικιακών Συσκευών

Στην κορυφή των δημοφιλέστερων υπηρεσιών για το σπίτι βρίσκονται οι επισκευές των οικιακών συσκευών. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει διότι κάθε ελληνικό νοικοκυριό δεν διαθέτει μία αλλά πολυάριθμες οικιακές συσκευές στην πρώτη θέση βρίσκονται τα ψυγεία και τα πλυντήρια ρούχων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις