Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργαλείο εκτίμησης επιχειρηματικών κινδύνων από την AXA

Με αφορμή την παρουσίαση ενός νέου ολοκληρωμένου ασφαλιστικού προϊόντος για μικρομεσαίες επιχειρήσεις η ΑΧΑ δημιούργησε ένα εργαλείο online για μια πρώτη εκτίμηση και αξιολόγηση των κινδύνων που προκύπτουν από την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στην διεύθυνση https://www.axa-medla.com/en_US/web/business4alltool θα βρείτε το εργαλείο, το οποίο δίνει μια καλή εικόνα για τα θέματα που μπορεί να προκύψουν στους υπαλλήλους σας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, σε αιτήσεις αποζημιώσεων τρίτων αλλά και σε προσωρινή διακοπή της επιχείρησης για σοβαρούς λόγους μεταξύ άλλων.

«Το ταξίδι των πελατών μας ξεκινά από προϊόντα που προσφέρουν αξία και θα κάνουν τους ασφαλισμένους μας να τα προτείνουν στους οικείους τους. Το Business4all αποτελεί ένα τέτοιο προϊόν. Μία ανανεωμένη εμπειρία για τον πελάτη ο οποίος απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός παγκόσμιου ηγέτη με τη σιγουριά του ονόματος της ΑΧΑ και των διαδικασιών που έχουμε δημιουργήσει για άμεση και διαφανή αποζημίωση, όταν χρειαστεί» ανέφερε ο Μπάμπης Αναστασιάδης, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας της ΑΧΑ στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στον κόσμο με περισσότερους από 165.000 εργαζόμενους, εξυπηρετώντας 107 εκατ. πελάτες σε 64 χώρες. Για το έτος 2016, τα έσοδα ανήλθαν σε 100 δις ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη (κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων) σε 5,6 δις ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις