Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Public: Έφερε την Black Friday στην Ελλάδα με τους καταναλωτές να “κυνηγάνε” τις προσφορές

Η Black Friday είναι η Παρασκευή μετά την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, η οποία συνδυάζεται με μεγάλες προσφορές, σε τεχνολογικά κυρίως προϊόντα, από το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων και ειδικά online.

Έχει περάσει με τον ένα ή άλλο τρόπο και σε άλλες χώρες, όπως στην Κίνα για παράδειγμα, με την Singles Day, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ αγορών μετά το άλλο, με τζίρους δισεκατομμυρίων.

Σε μια εβδομάδα ακριβώς είναι η δεύτερη Ελληνική”Μαύρη Παρασκευή”, με όλους τους μεγάλους retailers να μας προετοιμάζουν για καλές προσφορές με διαφημιστικά σποτ και online.

Τα καταστήματα Public ξεκίνησαν το “έθιμο” προσφορών πέρυσι τον Νοέμβριο με το καταναλωτικό κοινό να ανταποκρίνεται και μάλιστα σημαντικά. Με προσφορές που άγγιξαν έως και το 50%, η αλυσίδα Public σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας στα 50 καταστήματά της στην Ελλάδα εξυπηρέτησε με επιτυχία 392.000 πελάτες σε μια μέρα!

Φυσικά και φέτος θα υπάρχουν δεκάδες προσφορές οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από τις 00:00 της ερχόμενης Παρασκευής 24 Νοεμβρίου και μπορείτε να γραφτείτε στη σχετική ενημέρωση  εδώ.

Η αρχή πάντως έγινε την προσφορά του Xbox One S 500GB στα 199 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις