Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο ΘΕΣγάλα στη Λάρισα

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα συμπληρώνει 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του και επεκτείνεται σε νέες αγορές. Διαθέτει σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και δημιουργεί μια νέα γενιά καταστημάτων, με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν».

Το πρώτο κατάστημα – παντοπωλείο ΘΕΣγάλα συν, λειτουργεί ήδη στη Λάρισα, επί της οδού Φαρσάλων 6, και θα διαθέτει τρόφιμα, συσκευασμένα και μη, τα οποία προέρχονται από συνεταιρισμούς και τοπικούς παραγωγούς.

Σε πρώτη φάση, τα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν» θα διαθέτουν πάνω από 100 κωδικούς προϊόντων, τα οποία δημιουργήθηκαν με τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του ΘΕΣγάλα από τους παραγωγούς. Οι αυτόματοι πωλητές θα συνεχίσουν να λειτουργούν, όπως και σήμερα παράπλευρα, προσφέροντας τα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού, ο οποίος παράλληλα επεκτείνει το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει και στα νέα καταστήματα.

Τα «ΘΕΣγάλα συν» θα διαθέτουν στους καταναλωτές αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάς»,προϊόντα αρτοποιίας, πίτες και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών “Μολών Λαβέ” της Λακωνίας, και πολλά ακόμα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.

Παράλληλα εξακολουθεί να λειτουργεί η υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον, «Το θες σπίτι σου» με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό (18140), είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop.

Τα παντοπωλεία «ΘΕΣγάλα συν» θα εμφανιστούν στις πόλεις όπου και δραστηριοποιείται ο συνεταιρισμός με τον στόχο να είναι τα 14 καταστήματα. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει πρόβλεψη για δημιουργία και νέων καταστημάτων στην Αθήνα, σε γειτονιές που δεν καλύπτονται σήμερα, με στόχο τη επέκταση του δικτύου σε συνολικά 100 καταστήματα πανελλαδικά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα νέο προϊόν είναι διαθέσιμο στους αυτόματους πωλητές σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, ο φυσικός χυμός πορτοκάλι ο οποίος προέρχεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια και όχι από συμπύκνωμα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις