Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Wind εξοπλίζει ψηφιακά και προσφέρει δωρεάν συνδέσεις 4G στη Σίκινο

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας η Wind επενδύει στην τηλεπικοινωνιακή αναβάθμιση αλλά και στον ψηφιακό εξοπλισμό της λεγόμενης άγονης γραμμής.

Μετά την Ανάφη, σειρά είχε η Σίκινος, το μικρό νησί των Ν. Κυκλάδων, με τους 260 μόνιμους κατοίκους του νησιού, στους οποίους η Wind παρέχει δωρεάν επικοινωνία για έναν ολόκληρο χρόνο.

Για την τεχνολογική αναβάθμιση του νησιού, η WIND προχώρησε σ’ έργα υποδομών στη βάση του δικτύου της αλλά και στη διάθεση Smartphones με δωρεάν συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για όλους τους ενήλικες κατοίκους του νησιού, συσκευές απλής χρήσης για άτομα άνω των 65 ετών, Smartphones και Laptops με δωρεάν σύνδεση F2G και δεδομένων αντίστοιχα για όλους τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου ενώ υπήρξε ειδική μέριμνα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Όπως περιγράφει ο Δήμαρχος Σικίνου, κ. Βασίλης Μαράκης: «Οι κάτοικοι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 4G της WIND που διαθέτουν, επικοινωνούν με φίλους και  συγγενείς  ακόμη και αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. Οι νέοι αξιοποιούν την τεχνολογία για ν’ ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική, να περιηγηθούν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη για να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να καταγράψουν μοναδικές στιγμές της καθημερινότητά τους».

H αναβάθμιση του δικτύου σε 4G στη Σίκινο είναι μέρος των υποδομών νέας γενιάς που έχει προγραμματίσει η WIND σύμφωνα με το 5ετές επενδυτικό πλάνο της σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις