Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρίμηνη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στο Capsella Bootcamp

Το CAPSELLA Bootcamp, μέρος του CAPSELLA Acceleration Programme μόλις ξεκίνησε! Η τρίμηνη εκπαίδευση, (Δεκέμβριος 2017- Φεβρουάριος 2018), που προσφέρεται διαδικτυακά μέσα από την CAPSELLA training platform, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να υποστηρίζει τους συμμετέχοντες με στόχο να μετατρέψουν την αρχική τους ιδέα στον  αγρο-διατροφικό κλάδο σε νεοφυή επιχείρηση.

Ο σκοπός της τρίμηνης εκπαίδευσης δεν είναι μόνο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε να καινοτομήσουν στον τομέα της αγρο-διατροφής και να πετύχουν ως επιχειρηματίες, αλλά και να διευκολύνει την αλληλεπίδρασή τους με άλλες αντίστοιχες ομάδες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίξουν, να δημιουργήσουν, να μάθουν και να αναπτύξουν εφαρμογές, έτσι ώστε να τους προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον διαγωνισμό του καλύτερου Business Plan που ακολουθεί μετά την εκπαίδευση.

Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στο CAPSELLA Bootcamp συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής με την ιδέα σας και στείλτε την στο [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε στο: http://www.capsella.eu/acceleration-programme/.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις