Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Yammas βάζει μπροστά τις μηχανές για το 2018!

To Yammas, η πρώτη ηλεκτρονική εφαρμογή κεράσματος, έχει μπει δυναμικά το 2018 με προσθήκες στην ομάδα, νέα γραφεία και τις πολύ σημαντικές εφαρμογές για Smartphones.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η Startup του Πάνου Παραβατού (κεντρική φωτογραφία) είχε ανακοινώσει μεγάλη συνεργασία με την Diageo ενώ συμμετέχει και στον beFinnovative Accelerator της Εθνικής Τράπεζας όπου και είχε βραβευτεί στο demo day από το People’s Trust.

Ο τρόπος λειτουργίας του Yammas είναι απλός: o ενδιαφερόμενος μέσω της σελίδας web, αλλά και της εφαρμογής για Smartphones, μπορεί να στείλει ένα κέρασμα μέσω του κινητού του παραλήπτη, σε συνεργαζόμενα κέντρα διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα. Ο παραλήπτης δείχνει την απόδειξη του κεράσματος στο κατάστημα και παίρνει το ποτό του!

Ο developer Παντελής Παλιάγκας είναι το πρώτο νέο μέλος της ομάδας ο οποίος έχει αναλάβει τον επανασχεδιασμό της πλατφόρμας του Yammas. Ο Παντελής είναι επίσης υπεύθυνος και για το νέο App για iOS το οποίο θα βγει στις 9 Ιανουαρίου ενώ η έκδοση για Android θα είναι έτοιμη τέλος του μήνα.

Η δεύτερη προσθήκη είναι αυτή του Θοδωρή Κουτσόβουλου ο οποίος έχει αναλάβει την εμπορική ανάπτυξη του Yammas και την επικοινωνία τόσο με τα σημεία διασκέδασης όσο και με τις προμηθεύτριες εταιρείες του χώρου. O Θοδωρής έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο την νυκτερινής διασκέδασης και ταιριάζει απόλυτα με το μοντέλο λειτουργίας του Yammas.

Στην πλατφόρμα του Yammas θα βρείτε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας ενώ μέχρι τέλος του μήνα η λίστα θα ανανεωθεί με νέα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις