Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μετά την Θεσσαλονίκη ο Douleutaras.gr πάει Πάτρα και Ηράκλειο

Έναν χρόνο μετά την επέκταση του στη Θεσσαλονίκη και την πρόσφατη χρηματοδότηση, το marketplace επαγγελματιών για το σπίτι, Douleutaras.gr, άνοιξε τα φτερά του για δύο ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: την Πάτρα και το Ηράκλειο.

Η πλατφόρμα μετρά ήδη τρία χρόνια λειτουργίας, ενώ το 2017 εξυπηρέτησε περισσότερους από 100.000 πελάτες, από ένα απλό καθαρισμό μέχρι την ολική ανακαίνιση ενός χώρου. Φιλοξενεί περισσότερες από 90 επαγγελματικές κατηγορίες ενώ σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των επαγγελματιών που εγγράφονται στην πλατφόρμα, οι οποίοι φτάνουν σήμερα τους 3.500.

Τον Οκτώβριο του 2017 η εταιρία που υποστηρίζεται από τα μεγαλύτερα Ελληνικά αλλά διεθνή funds, μεταξύ των οποίων βρίσκεται το VentureFriends το PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς και το AddVenture, έλαβε τον τρίτο γύρο χρηματοδότησης ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Η νέα χρηματοδότηση έθεσε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρίας την επέκταση σε νέες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο πρώτος στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, αφού μόλις ένα μήνα αργότερα, το Douleutaras.gr πάει Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ιδρυτής και CEO του Douleutaras.gr , Ανδρέας Γραμμάτης, δηλώνει: “To Douleutaras.gr έχει ήδη καταξιωθεί στη συνείδηση ενός πολύ μεγάλου αριθμού πελατών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που διευρύνουμε την παρουσία μας και στο κοινό της Πάτρας και του Ηρακλείου. Το επόμενο βήμα είναι η πανελλαδική μας επέκταση έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με την ίδια αμεσότητα και ποιότητα οποιονδήποτε συμπολίτη μας, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις