Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι 10 υποψήφιες Startups για τα 4YFN Awards 2018

Η 5η εκδήλωση 4YFN, η οποία γίνεται παράλληλα με το μεγάλο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, ανακοίνωσε τις 10 Startups οι οποίες πέρασαν στον τελικό.

300 ήταν οι συμμετοχές στα βραβεία του 4YFN από 25 χώρες απ’ όλο τον κόσμο. Θα πραγματοποιηθούν δυο ημιτελικοί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου με τον τελικό να γίνεται την Τετάρτη στις 28 Φεβρουαρίου.

Το Startupper.gr για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα καλύψει το 4YFN με καθημερινές ανταποκρίσεις. 

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει χώρο στον επόμενο 4YFN, θέσεις εργασίας σε συνεργαζόμενα hubs σε όλο τον κόσμο, παρακολούθηση webinar “Scaleup of the Month” της EBAN, πρόσβαση στο Startup Embassy στο Palo Alto και άλλες παροχές.

Οι 10 φιναλίστ περιλαμβάνουν τις ομάδες:

Boxmotions (Ισπανία): μια υπηρεσία συλλογής και αποθήκευσης αντικειμένων οικιακών πελατών η οποία βασίζεται σε μια εφαρμογή για κινητά για παρακολουθούνται από τον χρήστη.

Brokoli (Ισπανία): πλατφόρμα διαχείρισης χαρτοφυλακίων ασφάλισης μέσω App.

BWOM (Ισπανία): μια εφαρμογή HealthTech που δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει τις γυναίκες, δίνοντάς τους μεγαλύτερο και εξατομικευμένο έλεγχο της υγείας τους και επιτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν την ευεξία τους.

Cognifiber (Ισραήλ): μια εταιρεία πρωτοπόρα παγκοσμίως στον τομέα των φωτονικών υπολογιστών.

Combine (Ηνωμένο Βασίλειο): μια εφαρμογή για κινητά που συνδέει πολλαπλές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, όπως τραπεζικούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες, επενδύσεις και κρυπτοσυστήματα, χρησιμοποιώντας μία και μόνη συσκευή.

Eccocar (Ισπανία): μια εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ανταλλαγής αυτοκινήτων για επιχειρήσεις.

IOMED (Ισπανία): η εταιρεία αυτή συλλέγει και αναλύει μη δομημένα δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης από ιατρικά αρχεία και τα αποθηκεύει σε βάσεις δεδομένων που βασίζονται σε AI για ιατρικά κέντρα.

Jerulida (Ολλανδία): η εταιρεία που αναπτύσσει τις πλατφόρμες Blockchain NXT και ARDOR.

Viisights (Ισραήλ): μια έξυπνη πλατφόρμα ανάλυσης βίντεο που χρησιμοποιεί τεχνολογία βαθιάς μάθησης και γνωσιακής πληροφορικής για την παροχή λύσεων ασφάλειας για έξυπνες πόλεις, επιχειρήσεις, υποδομές και δημόσιους χώρους.

Zapiens (Ισπανία): σύστημα διαχείρισης γνώσης που επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν και να μοιράζονται “συλλογική νοημοσύνη” μεταξύ απομακρυσμένων ομάδων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις