Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tα Digi Girlz της Microsoft, η Ms Pepper και Startuppers για την ημέρα της γυναίκας

Την Κυριακή 11 Μαρτίου τα Digi Girlz της Microsoft θα βρίσκονται στην εκδήλωση “Μs Pepper 2018…οι καιροί αλλάζουν» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Ms. Pepper, η περσόνα του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6,  θα γίνει “Startupper” και μαζί με τη Microsoft θα ενθαρρύνουν ακόμα περισσότερες γυναίκες να γνωρίσουν τον κόσμο της τεχνολογίας.

Φέτος, η Ms Pepper εμπνέεται από τη νέα γυναικεία δυναμική, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα στο 2017 και μέσα από τις δράσεις της, δίνει βήμα στη δημιουργικότητα των γυναικών: ομιλίες και συζητήσεις, έκθεση τέχνης, θεατρικό αναλόγιο, τεχνολογία και φυσικά πολλή μουσική.

Αυτή τη χρονιά, η Microsoft Hellas συναντά τη Ms Pepper και μαζί με το Τech Talent School διοργανώνει ένα σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων και ένα ξεχωριστό πάνελ με σκοπό να αναδείξει γυναικείες ιστορίες καινοτομίας, ηγεσίας και επιχειρηματικότητας.

Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, μέχρι το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν και οι ακόλουθες ομιλίες:

Microsoft Digi Girlz (12.00-14.30)

Microsoft Digi Girlz: Ένα 2ωρο σεμινάριο για τις ψηφιακές δεξιότητες (digital skills) και τις νέες τεχνολογίες από το Tech Talent School powered by Microsoft, με παρουσίαση από την Κατερίνα Κερά: Digital Skills – Personal Profile & Professional Profile.

Make What’s Next: Women led Initiatives (15.00-16.30)

Οι καιροί αλλάζουν, και ένας σημαντικός παράγοντας αυτών των αλλαγών είναι, μεταξύ άλλων, και η τεχνολογία. Γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει και ανοίγουν το δρόμο, θα μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες για να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι: Μάγκυ Κοντού, SimpleApps, Μελίνα Ταπραντζή, Wise Greece και η Λέλα Δρίτσα, Nannouka με την Αννούσα Μελά, My Style Forecast σε ρόλο συντονίστριας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις