Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Xρηματιστήριο ενόψει για το GΕΝΕ της ParkGene!

Την ερχόμενη Δεύτερα ολοκληρώνεται τo Initial Coin Offering (ICO) της ParkGene και όλα τα έως τώρα δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η χρηματοδότηση μέσω κρυπτονομισμάτων θα κινηθεί με βάση της εκτιμήσεις που είχαν τεθεί από την αρχή από την διοικητική ομάδα της ελληνικής Startup.

Ειδικότερα, στην ICO για το GΕΝΕ, που σημειωτέον βασίζεται στο Ethereum και αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα ευρείας χρήσης ή το λεγόμενο “χρηστικό κρυπτονόμισμα” καθώς με αυτό θα μπορούμε να πληρώνουμε για θέσεις στάθμευσης, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες στον χώρο των μετακινήσεων, φαίνεται πως ήδη έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι ενώ μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 150 εκατ. tokens η τιμή διάθεσης των οποίων έχει καθοριστεί στα 0,10 δολάρια.

Στόχος της ομάδας της ParkGene είναι να εκδοθούν 1 δισ. tokens από τα οποία το 40% θα πάνε στο ParkGene Future Fund, με στόχο την εξασφάλιση της μελλοντικής εξέλιξης του κρυπτονομίσματος, το 10% θα πάρουν οι ιδρυτές της εταιρείας, ένα επιπλέον 10% οι σύμβουλοί της, ένα 5% οι υποστηρικτές (bounty) της ιδέας και του κρυπτονομίσματος και το τελευταίο 35% θα προσφερθεί στο ευρύ κοινό είτε μέσω της ICO είτε αγοράζοντας το για τη χρήση της υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ταυτόχρονα βγήκε στον αέρα και το GENE Wallet το οποίο θα μπορεί να δεχθεί Bitcoin, Ethereum και άλλα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στην τεχνολογία ERC-20, ενώ θα συνοδευτεί και με μια χρεωστική κάρτα έτσι ώστε να συνδυαστούν τα κρυπτονομίσματα και με τα επίσημα χρήματα για καθημερινές πληρωμές το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, το GΕΝΕ αναμένεται να μπει άμεσα σε κάποιο χρηματιστήριο – Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων γεγονός που το καθιστά σε αυτή τη φάση μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις