Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πέντε ελληνικές εταιρίες στη Διεθνή Έκθεση Anuga FoodTec 2018

Αισθητή, για άλλη μια χρονιά, έκαναν την παρουσία τους οι ελληνικές επιχειρήσεις στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Anuga FoodTec 2018, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου 2018, στην Κολωνία.

Συγκεκριμένα, από ελληνικής πλευράς στην έκθεση συμμετείχαν οι εταιρίες: Palamidis SA – PAL, Adam Pack Food Industries Saic, Giannakoudakis S.A. Alpha Bros, Vlachos S.A. και AS AUTOMATION SYSTEM HELLAS, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 50.000 εμπορικούς επισκέπτες από 152 χώρες.

Ο αριθμός των εκθετών ανήλθε σε 1.657 από 48 χώρες, σημειώνοντας αύξηση 13% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση του 2015.

Κάθε 3 χρόνια η Anuga FoodTec γίνεται σημείο συνάντησης για την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και τους προμηθευτές της. Σε μία εκθεσιακή επιφάνεια μεγαλύτερη των 120.000 τετραγωνικών μέτρων, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε σχετικό κλάδο -από την παράγωγη, εμφιάλωση και συσκευασία τροφίμων μέχρι και τη διανομή- να παρουσιαστεί και να επωφεληθεί προβολής και συμφωνιών.
Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από 23 έως 26 Μαρτίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 028, E-Mail: koelnmesse(at)ahk.com.gr ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις http://www.german-fairs.gr ή την ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.anugafoodtec.com

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις