Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Metavallon: Έστειλε πέντε ιδρυτές startup στο Silicon Valley

Στη Silicon Valley για έναν μήνα βρέθηκαν 5 επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο The Accelerator, το πρόγραμμα επιτάχυνσης και επένδυσης νέων επιχειρήσεων της εταιρείας Metavallon.

Οι πέντε Έλληνες ιδρυτές εκπροσώπησαν 4 startups (Γιάννης Μαυραγάνης από τη startup AfterSearch, Aντώνης Αργυρός από liateR, Γιάννης Παγώνης και Μαρία Κολιτσίδα από Missum, Γιάννης Χατζηγιαννάκης από Sensorflare) και γνώρισαν ανθρώπους και εταιρείες από την περιοχή του San Francisco.

Στο πλαίσιο του ξεχωριστού αυτού ταξιδιού οι επιχειρηματίες της Metavallon πήραν αναλυτικό feedback για τις startups τους από επιτυχημένα στελέχη του επιχειρείν, όπως οι ιδρυτές της εταιρείας οDesk, και από στελέχη επενδυτικών σχημάτων, όπως το Mind the Bridge και το General Catalyst Partners.

Επίσης, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία τεχνολογικών κολλοσών όπως το Twitter και η Google, καθώς και ανερχόμενες καινοτόμες εταιρείες όπως η Wix, ανταλλάσοντας απόψεις με στελέχη τους σε ζητήματα εταιρικής φιλοσοφίας και στρατηγικών ανάπτυξης για εταιρείες με παγκόσμιο προσανατολισμό.

Οι συμμετέχοντες στο ταξίδι παρακολούθησαν μεταξύ άλλων παγκοσμίου φήμης εκδηλώσεις όπως λόγου χάρη το TechCrunch Disrupt SF 2014.

Η liateR συμμετείχε στο υποστηριζόμενο από την IBM συνέδριο SVCWireless, όπου και κέρδισε τα πρώτα 2 βραβεία και 35.000 δολάρια σε υπηρεσίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις