Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Memrise: 15,5 εκατ. δολ. για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Η Memrise, μία πλατφόρμα εκμάθησης γλωσσών, εξασφάλισε 15,5 εκατομμύρια δολάρια στον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης. Η επένδυση προήλθε κυρίως από τις εταιρείες Octopus Ventures και Korelya Capital με την συμμετοχή των Avalon Ventures και Balderton Capital.

Υποστηριζόμενη από επιστημονική μεθοδολογία και έρευνα αλλά και επικοινωνία μέσω video, η εφαρμογή της Memrise βοηθά πάνω από 35 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να μάθουν αποτελεσματικά γλώσσες. Υποστηρίζει περισσότερες από 22 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων Κινεζικών, Ιαπωνικών, Αραβικών και φυσικά Ισπανικών και ψηφίστηκε ως η καλύτερη εφαρμογή στα Βραβεία Google Play του 2017.

Η EdTech Memrise ιδρύθηκε από τους Ed Cooke και Ben Whatel στο Λονδίνο to 2010 και χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό καθιερωμένων αρχών επιστημονικής μάθησης, πειραματισμού και ανάλυσης για ανάδρασης για να βελτιώσει τις διδακτικές της τεχνικές οι οποίες υλοποιούνται κυρίως μέσω φορητών συσκευών.

Ο μεγάλος αντίπαλός της είναι μεταξύ άλλων και η γνωστή μας Duolingo με την νέα χρηματοδότηση να χρησιμοποιήται για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και τη βελτίωση της μηχανής εκμάθησης αλλά και βελτιώσεις στις εκδόσεις της εφαρμογής για iOS, Android και για το web.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις