Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι 14 ομάδες του RG Challenge18 Accelerator στο Λονδίνο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το εντατικό πρόγραμμα επιτάχυνσης του Reload Greece στο Λονδίνο για επιλεγμένες ομάδες αρχικού σταδίου οι οποίες μπορούν εν δυνάμει να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη χώρα μας.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα RG Challenge18 προέρχονται είτε με απευθείας επαφή με το Reload Greece, είτε μέσω του προγράμματος RG YEP αλλά και μέσω των συνεργασιών του οργανισμού με τα προγράμματα Business Seeds και Be Finnovative της Εθνικής Τράπεζας και το Egg της Eurobank.

Μέσα σε 11 μέρες οι ομάδες θα δεχτούν εκπαίδευση, καθοδήγηση και θα καταλήξουν στο κλασικό pitching μπροστά σε κοινό και επενδυτές την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Aidplex, κατασκευάζει θερμοπλαστικούς νάρθηκες για θεραπευτικές μονάδες και επαγγελματίες υγείας.

Blakbear, παράγει φορητούς αισθητήρες χαμηλού κόστους για τη μέτρηση της ρύπανσης του αέρα, του εδάφους και των υδάτων καθώς και την ποιότητα των τροφίμων μέσω Smartphone.

Community Energy River, είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης παραγωγής και διαμοιρασμού ενέργειας για ιδιώτες παραγωγούς κυρίως.

Elumium, είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας που συνδέει τους ενοικιαστές με τους ιδιοκτήτες πολυτελών κυρίως κατοικιών.

Entomics, μετατρέπει τα οργανικά απόβλητα σε ζωοτροφές υψηλής αξίας χρησιμοποιώντας έντομα ως μηχανισμό βιομετατροπής.

Finabyss, είναι μια πλατφόρμα μεσεγγύησης που διευκολύνει τις πληρωμές μεγάλων εταιρειών προς κοινωνικούς και άλλους σκοπούς με αυτοματοποιημένο και πλήρως διαφανή τρόπο.

FirstServed, είναι μια εφαρμογή και υπηρεσία για την τοποθέτηση και πληρωμής παραγγελιών από το τραπέζι του εστιατορίου.

iKeyBnB, προσφέρει αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική και ασφαλή υποδοχή ενοικιαστών σε καταλύματα.

MyTracknet, είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα απολεσθέντων αντικειμένων με παροχή κινήτρων για τον εντοπισμό τους στους χρήστες.

Pobuca, ένας ψηφιακός βοηθός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους και να επικοινωνούν μαζί τους.

Racecheck, ένα marketplace αθλητικών εκδηλώσεων αντοχής.

Robotiles, είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που συνδυάζει προγραμματισμό με ένα εκπαιδευτικό ρομπότ.

Sustainable Food Movement Greece, είναι μια κοινωνική επιχείρηση που στοχεύει στην αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος πλεοναζόντων τροφίμων και της απόρριψής τους.

Tekmon, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα και εφαρμογή Smartphone που διευκολύνει την εργασία ομάδων εκτός γραφείου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις