Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Netflix εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά μέσα από τα Public

Μετά την συνεργασία με την Wind και την πλατφόρμα της συνδρομητικής της τηλεόρασης, το Netflix συνεργάζεται με το Public, το οποία παρουσιάζει την πρώτη Netflix gift card στην Ελληνική αγορά.

Το Public, φέρνει 1ο στην ελληνική αγορά, τις gift cards Netflix και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη συνδρομή που σας ταιριάζει ή να την κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε μεγάλη ποικιλία βραβευμένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ και άλλων, σε χιλιάδες συσκευές (Smart TVs, Smartphones Apple & Android, Consoles, Desktops / Laptops , etc) με σύνδεση στο Internet, τότε ελάτε σε ένα από τα 49 καταστήματα Public και αποκτήστε πρώτοι μια gift card Netflix!

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε στα Public gift cards των 15€25€ & 50€, διαλέγοντας τη συνδρομή που σας ταιριάζει και απολαμβάνοντας απεριόριστη προβολή περιεχομένου, χωρίς τηλεοπτικά σποτ ή δεσμεύσεις!
Η διαδικασία για να αποκτήσετε την συνδρομή Netflix μέσω των gift cards είναι απλή:

– ξύνετε ελαφρώς τον κωδικό στην πίσω όψη της κάρτας για να αποκαλυφθεί το PIN σας
– ενεργοποιείτε την κάρτα στη σελίδα www.netflix.com/redeem, πληκτρολογώντας το κωδικό σας
– λαμβάνετε email με επιβεβαίωση του ποσού που έχει πιστωθεί στο λογαριασμό σας
– παράλληλα, ενημερώνεστε για τη χρονική διάρκεια της συνδρομής, ανάλογα με το πλάνο συνδρομής που έχετε επιλέξει.

Οι gift cards του Netflix θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Public αποτελώντας το πιο πρωτότυπο δώρο για εσάς και τους cinemaniac και tv-seriesmaniac φίλους σας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις