Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bank of Cyprus Hackathon 2.0: άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Η Τράπεζα Κύπρου με την υποστήριξη της CrowdPolicy διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών – boc hackathon #fintech 2.0 γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech), στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

Στον μαραθώνιο boc hackathon #fintech 2.0 μπορούν να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα του fintech.

Στόχος του boc hackathon #fintech 2.0 είναι να φέρει κοντά ομάδες προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), στη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου, για την δημιουργία καινοτόμων λύσεων γύρω από το Fintech, μέχρι το στάδιο ενός Ελάχιστου Βιώσιμου Προϊόντος (MVP) με την προοπτική ανάπτυξης σε πλήρεις λειτουργικές εφαρμογές.
Για τις ομάδες που θα διακριθούν θα υπάρχουν σημαντικά βραβεία και η Τράπεζα θα διερευνήσει επιχειρηματικές συνεργασίες. Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών και συνεργασιών με τους φορείς και τους υποστηρικτές του boc hackathon #fintech 2.0.

Στις 10 Οκτωβρίου στη Λεμεσό και στις 11 Οκτωβρίου στη Λευκωσία θα γίνει Open API Day, όπου συζητάμε για τα Open APIs της Τράπεζας Κύπρου. Τα Open APIs της Τράπεζας Κύπρου υποστηρίζουν την τεχνολογική και επιχειρηματική συνεργασία με developers, startups, εταιρείες και κάθε ενδιαφερόμενο.

Στον πρώτο hachathon του 2017 συμμετείχαν 17 ομάδες με συνολικά 60 developers, στη διαδικασία συμμετείχαν 45 μέντορες προερχόμενοι από την Τράπεζα Κύπρου, τους υποστηρικτές, την αγορά και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Το 1ο βραβείο αξίας 6.000 ευρώ έλαβε η ομάδα figpay με την εφαρμογή τους για πληρωμές χωρίς κανένα απολύτως εξοπλισμό και με τη βοήθεια αναγνώρισης προσώπου.

Εγγραφές μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις