Νέα συνεργασία της OpenIchnos με την Olympic Ribs!

Συνεργασία με την εταιρεία ναυπήγησης φουσκωτών σκαφών αναψυχής Olympic Ribs υπέγραψε η Startup από την Κρήτη Openichnos.

Η συμφωνία αφορά την εγκατάσταση συσκευών εντοπισμού θέσης και παρακολούθησης της Openichnos στα νεότευκτα φουσκωτά σκάφη της Olympic Ribs. Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία δίνεται η δυνατότητα στους νέους ιδιοκτήτες, είτε είναι ιδιώτες είτε διαχειριστές στόλου σκαφών, να έχουν την πιο ολοκληρωμένη λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης και εντοπισμού πριν ακόμα το σκάφος τους πέσει στο νερό!

Με το Openichnos μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή το σκάφος τους από τον υπολογιστή και το κινητό τους και να γνωρίζουν:
– Τη γεωγραφική θέση του σε ναυτικούς χάρτες (100% κάλυψη).
– Τη κατάσταση των μπαταριών του.
– Σε τι βάθος και με τι άνεμο ταξιδεύει.
– Το πλήρες ιστορικό των ταξιδιών του.
– Όταν εντοπιστεί εκτός των προκαθορισμών ασφαλών γεωγραφικών περιοχών που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης (geofencing) και όλα αυτά με μια πρωτοπόρα αυτόνομη ενεργειακά συσκευή, η οποία έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα από την ομάδα της OpenIchnos. 

“Έχοντας κάνει εμείς τη δύσκολη δουλειά να επιλέξουμε τη καλύτερη λύση παρακολούθησης της αγοράς, αφαιρούμε ένα πονοκέφαλο από τους πελάτες μας ώστε αυτοί να μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα, το ψάρεμα ή ακόμα και την ενοικίαση του καινούριου τους σκάφους με ασφάλεια, σιγουριά και ξεγνοιασιά. Το Openichnos είναι μια τεχνολογικά προηγμένη και 100% ελληνική συσκευή κάτι που συνάδει με τη δική μας φιλοσοφία καθώς θέλουμε πάντα να παρέχουμε το καλύτερο στους πελάτες μας”, ανέφερε ο Χρήστος Καρυοφύλλης, Γενικός Διευθυντής της Olympic Ribs.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις