Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Stripe εισέρχεται στις πληρωμές με POS!

Άλλον έναν ανταγωνιστή έχουν να αντιμετωπίσουν τράπεζες, εταιρείες καρτών και Fintechs που ασχολούνται με πληρωμές στα καταστήματα μια και η Stripe κάνει το αναμενόμενο και φυσικό βήμα στο χώρο των POS με το Stripe Terminal.

Η Stripe προσφέρει εργαλεία στους εμπόρους online για να δέχονται πληρωμές σε όλο τον κόσμο, απ΄όλο τον κόσμο, με ένα αρκετά ευέλικτο τερματικό POS το οποίο μπορεί φυσικά να ενσωματωθεί στο εκάστοτε online shop, με τη πληρωμή να γίνεται με ειδικούς αναγνώστες καρτών και Smartphones.

 

Προφανώς απευθύνεται σε εμπόρους online που θέλουν να δημιουργήσουν ένα pop-up κατάστημα, ή ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και διοργανωτές εκδηλώσεων μεταξύ άλλων.

Η Stripe συνεργάστηκε με τη Verifone για τον πιστοποιημένο αναγνώστη καρτών κατά EMV Levels 1,2 και 3 και η υπηρεσία θα κάνει την εμφάνισή της στις Η.Π.Α., σε περιορισμένη έκταση, με 2,7% προμήθεια συν πέντε λεπτά ανά συναλλαγή.

H σουηδική iZettle δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο στην Ευρώπη και η Square στις Η.Π.Α., με την πρώτη να έχει εξαγοραστεί πρόσφατα από την PayPal.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις