Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ρόμαντσο: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις νέες ομάδες

H νέα σεζόν στο Ρομάντσο ξεκινάει και το πρώτο hub στην Αθήνα για νέους δημιουργούς δέχεται νέα μέλη! To Ρομάντσο φιλοξενεί ήδη δημιουργικές ομάδες, από ελεύθερους επαγγελματίες και Startups έως καλλιτέχνες και νέες μικρές επιχειρήσεις.

Το Ρομάντσο προσφέρει γραφεία και χώρους εργασίας, σχεδιασμένους για να ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες. Τρία ευέλικτα μοντέλα ενοικίασης για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και στην επαγγελματική σου δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να χρησιμοποιείς το meeting room, τον εκθεσιακό χώρο, το κοινωνικό café και να συνδεθείς με νέους ανθρώπους και συνεργάτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “Το Ρομάντσο, είναι η μοναδική δομή που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημιουργούς και που έχει ως στόχο την ένταξή τους σε ένα οικοσύστημα που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν σε υγιείς, βιώσιμες επιχειρήσεις. Με την παραμονή σου στο Ρομάντσο αποκτάς ελεύθερη πρόσβαση σε ένα τεράστιο φάσμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται καθημερινά στο κτίριο για να καλλιεργήσεις την κοινωνική πλευρά σου και γιατί όχι να συμμετάσχεις!“.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected] ή στο 216 7003325

Αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις