Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επιδοτούμενο Workshop για Startups και Incubators στο Ισραήλ

Στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας, το Ισραήλ, μέσω του προγράμματος MASHAV, προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε ένα εργαστήριο (Workshop) με τίτλο: “Innovation Roadmap: How to Scaleup your Startup“.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2018 στη Χάιφα. Οι συμμετέχοντες σε αυτό θα συμμετάσχουν επίσης στην τριμερή συνάντηση των ηγετών των κρατών που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ στις 20 Δεκεμβρίου 2018.

Στόχος αυτού του workshop είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με τον τρόπο οικοδόμησης μιας πλατφόρμας που υποστηρίζει τους επιχειρηματίες στα αρχικά τους στάδια, το Scaleup και να παράσχει πρακτικά εργαλεία για τον τρόπο ανάπτυξης ενός οδικού χάρτη για την οικοδόμηση μιας κοινότητας.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρηματίες και Startup Founders καθώς και στους διευθυντές επιταχυντών και άλλων οργανισμών επιχειρηματικής υποστήριξης.

Τα βασικά θέματα περιλαμβάνουν:

  • Business models – ecosystem analysis.
  • Pitching and fundraising workshops.
  • Interpersonal Communication, Image and Self-Presentation.
  • Investor’s point of view.
  • Models and Goals of Accelerators (private, public, academic).
  • The Ecosystem – Support Frameworks for Entrepreneurs.
  • Social Entrepreneurship.

Όλοι οι αιτούντες θα πρέπει να μιλούν άπταιστα αγγλικά ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 28η Οκτωβρίου 2018.

Η αποστολή καλύπτει την διαμονή στην Χάιφα και την είσοδο στο Workshop ενώ οι επιλαχόντες θα πρέπει να καλύψουν τα αεροπορικά εισιτήρια οι ίδιοι. Θα ενημερωθούν μόνο όσοι θα γίνουν αποδεκτοί.

Για να κάνετε αίτηση θα πρέπει να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε το ακόλουθο έντυπο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2018 και να το στείλετε με email: rana @ mctc.org.il και στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα: economy @ athens.mfa.gov.il

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις