Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με το “Thanks to Tech” η Κωτσόβολος δείχνει την τεχνολογία του αύριο

Για τρίτη συνεχή χρονιά η έκθεση Thanks To Tech που διοργανώνει η Κωτσόβολος-Dixons South East Europe, φέρνει στο Ελληνικό κοινό όλες τις νέες τεχνολογίες που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια στον οικιακό (και όχι μόνο) εξοπλισμό.

Η έκθεση που ανοίγει τις πύλες της στο Ελληνικό κοινό την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, φιλοξενείται στον τέταρτο όροφο του “The Mall Athens” και μέσα σε ένα χώρο 1.200 τ.μ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πάνω από 200 τεχνολογικά επιτεύγματα, από τα οποία τα 50 ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Από τον έξυπνο σαρωτή της Bosch ο οποίος μπορεί να αναγνωρίσει την ποιότητα των τροφίμων μέχρι να δείξει τις θερμίδες που έχει το φαγητό που πρόκειται να καταναλώσουμε, μέχρι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας 8Κ με διπλής όψης 55” οθόνη και ηχεία που αιωρούνται, η έκθεση “Thanks to Tech” για μια ακόμα χρονιά δείχνει στο καταναλωτικό κοινό, την τάση των συσκευών που θα βρίσκονται στα σπίτια μας το επόμενο διάστημα.

Από έξυπνες ψηστιέρες, μέχρι αναδιπλούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα και πλυντήρια που επικοινωνούν με τη φωνή και αλληλεπιδρούν με το χρήστη, στον χώρο της έκθεσης, η έννοια “έξυπνο σπίτι” βρίσκει τα προϊόντα που θα το στελεχώσουν. Εκτός όμως από τις οικιακές συσκευές, στην έκθεση υπάρχουν και είδη ψυχαγωγίας αλλά και καθημερινά αξεσουάρ, όπως ρολόγια τα οποία αλλάζουν το χρώμα και το σχέδιο τους (ακόμα και στο λουράκι) προκειμένου να συμβαδίσουν με το ντύσιμο του χρήστη, ενώ δεν θα πρέπει να μην γίνει ειδική αναφορά στα σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα τα οποία κάνουν τις καθημερινές εργασίες αλλά και την διασκέδαση, ακόμα πιο συναρπαστική.

Η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείψει και από την οικολογία, καθώς ένας κήπος εσωτερικού χώρου βοηθά να καλλιεργήσουμε μέσα στο σπίτι τα μυρωδικά, όποια εποχή τα χρειαστούμε με τρόπο ωφέλιμο προς το περιβάλλον και την υγεία μας.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διαδραστικές εκδηλώσεις θα φέρουν τον επισκέπτη λίγο πιο κοντά σε μία διαφορετική διάσταση της τεχνολογίας. Ένα 360ο σημείο φωτογράφισης δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφίσουν το μέλλον και να το μοιραστούν με τους φίλους ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία φίλοι θα απολαύσουν τις ζωγραφιές τους σε ψηφιακό περιβάλλον. Οκτώ VR συστήματα περιμένουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την εικονική πραγματικότητα.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του μήνα, ενώ η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν διαδραστικές εμπειρίες και παρουσιάσεις, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τις νέες τεχνολογίες

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις