Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η εταιρεία ρούχων μεγάλων μεγεθών Dia&Co σήκωσε 70 εκατ. δολάρια!

Όπως αναφέρει η Nadia Boujarwah, συνιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της Dia&Co, στο TechCrunch, η βιομηχανία ρούχων έχει αποτύχει να εξυπηρετήσει τις Αμερικανίδες με κατηγορία ρούχων XXL ή 14 και άνω.

Σύμφωνα με μια έρευνα, σχεδόν το 70% των γυναικών στις Η.Π.Α. ανήκουν στην κατηγορία μεγάλων μεγεθών! Η Dia & Co επιθυμεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές σε αυτήν την μεγάλη αγορά.

Η Startup έχει την έδρα της στην Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 2014 και μόλις σήκωσε 70 εκατομμύρια δολάρια από την Sequoia Capital και την Union Square Ventures (USV) ενώ συνολικά έχει συγκεντρώσει 95 εκατ. δολάρια!

Η Startup προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ από συνεργαζόμενες εταιρείες ένδυσης και τα πουλά απευθείας στα 4 εκατομμύρια πελάτες της!

Η ενδιαφερόμενη εισάγει διαστάσεις και βάρους στον δικτυακό τόπο της Dia & Co καθώς και τις στιλιστικές της προτιμήσεις. Στυλίστας επιμελείται μια συλλογή από ρούχα με συγκεκριμένο κόστος και ακολούθως έρχεται ένα κουτί με ρούχα για δοκιμή. Εφόσον κάτι δεν ταιριάζει επιστρέφεται δωρεάν.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις