Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

VivaTech Challenge 2019: Άνοιξαν οι προ(σ)κλήσεις μεγάλων εταιρειών για Startups

Για τέταρτη χρονιά η μεγάλη εκδήλωση τεχνολογίας και καινοτομίας στην Γαλλία, VivaTech, τρέχει έναν σημαντικό διαγωνισμό διασύνδεσης μεγάλων εταιρειών με Startups για συγκεκριμένα αντικείμενα και προκλήσεις.

Startups απ΄όλο τον κόσμο μπορούν να επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο challenges.vivatechnology.com και να επιλέξουν τις προκλήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2019, με την ανακοίνωση των επιλεγμένων Startups να γίνεται τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του 2019 είναι μεταξύ άλλων οι LVMH, Orange, AccorHotels, Manpower Group, RATP Groupe, Region Sud, Sanofi, Sodexo και Vinci Energies. Αυτές οι εταιρείες θα έχουν τις δικές τους προκλήσεις ενώ υπάρχουν και αρκετές ακόμα από την VivaTech σε τομείς όπως το Hardware, Green Tech, διασκέδαση κ.α.

Όπως αντιλαμβανόμαστε υπάρχει ένα ευρύ πεδίο τομέων: Artificial Intelligence, Internet of Things, Virtual and Augmented Reality, Human Resources, Workplace of the future, Consumer of the future, Μεταφορές, Smart Cities κ.α.

Πέρυσι πάνω από 8.000 Startups έκαναν αίτηση συμμετοχής και τελικά επιλέχθηκαν σχεδόν 1.000 για όλες τις προκλήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις