Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Altria επενδύει στην Juul με την αξία της Startup να αγγίζει τα 38 δισ.!

H Altria, η “μητρική εταιρεία” της Philip Morris International με έδρα την Virginia των ΗΠΑ, βρίσκεται πολύ κοντά στην εξαγορά του 35% της Juul Labs, μιας μεγάλης Startup ηλεκτρονικού τσιγάρου, έναντι 12,8 δισ. δολαρίων με την αξία της Juul να εκτοξεύεται στα 38 δισ. δολάρια μέσα σε έξι μήνες!

Τον περασμένο Ιούλιο η Juul σήκωσε 1,24 δισ. δολάρια με την αξία της να αγγίζει τα 16 δισ. δολάρια από επενδυτές όπως οι Darsana Capital Partners, Fidelity Investments και Tiger Global.

Η Juul Labs ιδρύθηκε το 2007 και έχει ένα μεγάλο μέρος αγοράς ηλεκτρονικών τσιγάρων με αρωματικά υγρά νικοτίνης σε pods των Η.Π.Α.. Παράλληλα έχει και αρκετά κανονιστικά και δικαστικά προβλήματα μια και “κατηγορείται” ότι πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα σε μαθητές χωρίς έλεγχο με τον FDA να ασχολείται με το θέμα πρόσφατα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Philip Morris International έχει κάνει στροφή στο θέμα τσιγάρου, εγκαταλείποντας τα παραδοσιακά προϊόντα και δίνοντας μεγάλη έμφαση στα προϊόντα νέας γενιάς όπως το είναι το IQOS.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις