Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bitfortip: Πληρώστε και πληρωθείτε σε bitcoin για πάσης φύσεως πληροφορίες

Αν και υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες online που μπορεί κάποιος να προσφέρει τις γνώσεις του επί πληρωμή, το Bitfortip έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά, με πρώτο και καλύτερο ότι πληρώνει σε Bitcoin.

Το Bitfortip έχει φτιαχτεί από τον Παναγιώτη Πόλλη (κεντρική φωτογραφία) και όπως συμβαίνει συχνά στον κόσμο των Startups μια προσωπική ανάγκη έγινε η αφορμή για τη δημιουργία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Όπως μας είπε ο Παναγιώτης ήθελε πολύ να εντοπίσει ένα T-Sirt που είχε ξεβάψει με το πέρασμα του χρόνου και ήταν διατεθειμένος να πληρώσει όποιον του δώσει αυτή τη πληροφορία.

Μέσω της πλατφόρμας ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει μια αίτηση εντοπισμού ενός προϊόντος ή να κάνει μια ερώτηση, μαζί με το ποσό που είναι διατεθειμένος να πληρώσει, σε Bitcoin πάντα. Η πληρωμή μένει σε έναν λογαριασμό escrow μέχρι κάποιος να δώσει τη πιο σωστή και ταιριαστή απάντηση και δεν χρειάζεται η εισαγωγή πιστωτικής κάρτας ή άλλες πληροφορίες για να γίνει η πληρωμή.
Tα χρήματα να πιστώνονται και χρεώνονται σε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων to οποίο δημιουργείται από την πλατφόρμα.

Η υπηρεσία λειτουργεί από το 2015, κυρίως μέσω App για Android και iOS, αλλά και μέσω Web με τον Παναγιώτη να αναφέρει:

“Η προσπάθεια είναι ατομική και founder στην εταιρεία είμαι μόνο εγώ. Έχει υπάρξει ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές από το εξωτερικό, μια και το concept είναι μοναδικό, καθώς και από αρκετά άτομα που θέλουν να συνεργαστούν για να προχωρήσει το project ακόμα πιο πολύ η ιδέα. Στο επόμενο διάστημα θα  δηλωθεί συμμετοχή και στο egg”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις