Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στα ράφια των καταστημάτων η σειρά Huawei P30

Η σειρά P30 της Huawei παρουσιάστηκε στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου με εντυπωσιακές φωτογραφικές ικανότητες και από σήμερα είναι πλέον διαθέσιμες και σε όλα τα καταστήματα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Huawei, όπου μπορείτε να τις αποκτήσετε.

Με τεχνολογία αιχμής και το σκορ-ρεκόρ 112 στην κατάταξη DxOMark για τις επιδόσεις στη φωτογραφία η σειρά HUAWEI P30 δίνει ικανότητες επαγγελματία φωτογράφου με μια από τις καλύτερες κάμερες στα smartphones στο πίσω μέρος.

Η σειρά βασίζεται στον Kirin 980, ο επεξεργαστής των 7nm με τη διπλή Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Dual-NPU AI) με Τεχνητή Νοημοσύνη ενώ η Huawei δημιούργησε τον αισθητήρα της κύριας κάμερας των 40MP, HUAWEI SuperSpectrum μεγέθους 1/1.7 ιντσών που προσλαμβάνει 40% περισσότερο φως. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχει σημασία αν φωτογραφίζετε ή βιντεοσκοπείτε σε μέρα ή νύχτα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάντα φωτεινό και απίστευτα καθαρό σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε συνδυασμό επίσης και με τους σταθεροποιητές HUAWEI AIS και OIS, οι φωτογραφίες σας θα είναι επαγγελματικού επιπέδου.

Η τετραπλή κάμερα Leica του HUAWEI P30 Pro, περιλαμβάνει τον κύριο φακό 40MP, τον φακό 8MP HUAWEI SuperZoom που φέρνει τα αντικείμενα κοντά σας έως και 5 φορές οπτικά, 10 φορές υβριδικά και 50 φορές ψηφιακά(!), τον υπερευρυγώνιο φακό των 20MP και τον νέο φακό HUAWEI ToF (Time of Flight) για το βάθος πεδίου, ενώ και οι 3 κάμερες του HUAWEI P30 αναλαμβάνουν να ξαναγράψουν τους κανόνες της φωτογραφίας. Όσο για την εμπρόσθια κάμερα 32 MP των HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro κάνει τις selfie έργα τέχνης.

Το HUAWEI P30 Pro των 6.47 ιντσών και το HUAWEI P30 των 6.1 ιντσών, έρχονται στα νέα χρώματα Breathing Crystal, Aurora και Black.

Η FHD+ (2340×1080) Dewdrop οθόνη διαθέτει μικροσκοπικό notch, παρέχοντας τη μέγιστη επιφάνεια θέασης. Ο εμπρόσθιος σχεδιασμός της οθόνης, σχεδόν χωρίς πλαίσιο, ενσωματώνει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορη και ασφαλή ταυτοποίηση.

Το HUAWEI P30 Pro διαθέτει επίσης την τεχνολογία HUAWEI Acoustic Display που καταφέρνει να αποδίδει ήχο υψηλής ποιότητας μέσα από την οθόνη-ηχείο.

Οι τιμές των μοντέλων είναι :

HUAWEI P30 Pro Dual 256GB, 1.049€
HUAWEI P30 Pro Dual 128GB, 949€
HUAWEI P30 Dual, 749€

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις