StartUpper

Coca Cola Τρία Έψιλον: Αιτήσεις για το Rise Management Trainee μέχρι τις 5 Μαΐου

Το Πρόγραμμα Rise Management Trainee της Coca Cola Τρία Έψιλον τρέχει για άλλη μια χρονιά και δίνει τη δυνατότητα σε νέους με ταλέντο και διάθεση να κάνουν μία επαγγελματική αρχή.

Για δύο χρόνια θα γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας και θα έχουν ατομικό πλάνο ανάπτυξης που περιλαμβάνει ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Τα τελευταία 29 χρόνια, περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει τόσο μέσα στην εταιρεία όσο και ευρύτερα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, μέσω του Προγράμματος, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

«Με το πρόγραμμα Rise Management Trainee αναζητάμε την επόμενη γενιά στελεχών της εταιρείας. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλουμε να προσελκύουμε ταλαντούχους νέους με πάθος και όρεξη για εξέλιξη και τους δίνουμε την ώθηση που χρειάζονται για να κάνουν όλα όσα αγαπούν», δηλώνει η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει όποιος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου, με μέχρι και δύο έτη εργασιακή εμπειρία, έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας και δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office).

Η διαδικασία επιλογής μέσα από διάφορα στάδια επιτρέπει να γνωρίσουν οι άνθρωποι της εταιρείας καλύτερα τους υποψηφίους, τους ενθαρρύνει να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν μαζί με τα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρά τους. Περνώντας με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, επιλέγονται οι Management Trainees που θα ξεκινήσουν τη διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μια εταιρεία 1.500 εργαζομένων, με πάνω από το 50% να ανήκει στη Γενιά Υ.

«Το πρόγραμμα Rise Management Trainee μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ και να εξελίσσομαι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθημερινά. Έχοντας δίπλα μου ταλαντούχους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να με καθοδηγήσουν και να με υποστηρίξουν σε κάθε μου βήμα, ως μέντορες, νιώθω πλέον τη βεβαιότητα πως όλα μου τα όνειρα για το μέλλον θα γίνουν πραγματικότητα», Νάνσυ Κωνσταντέλλου HR Management Trainee 2018.

«Η ταχεία εξέλιξη του προγράμματος με βοηθά να μαθαίνω κάθε μέρα, μου προσφέρει τον χώρο να εκφράζω κάθε πτυχή της προσωπικότητας μου και να εργάζομαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που με στηρίζει. Από την πρώτη μέρα στην ομάδα, απέκτησα εμπειρία σε διάφορα τμήματα του οργανισμού, ανέλαβα ενεργά καινοτόμα project βασισμένα στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας. Πρόσφατα, ανέλαβα τη δική μου ομάδα και παίρνω όλες τις πολύτιμες γνώσεις που χρειάζομαι για να πετύχω την επαγγελματική εξέλιξη που ονειρεύομαι», Αργύρης Μουστάκας Supply Chain Management Trainee 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.