Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Verge.Capital κέρδισε το βραβείο καινοτομίας της Σχολής Στερν του NYU

Η FinTech Startup Verge.Capital, κέρδισε το βραβείο καινοτομίας στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το εργαστήριο καινοτομίας W.R. Berkley της Σχολής Stern στο New York University.

Μαζί με την πρώτη θέση, κέρδισε και χρηματικό έπαθλο 75.000 δολαρίων στην κατηγορία νεοσύστατων επιχειρήσεων (New Venture Competition). Εκτός από τη Verge.Capital, βραβείο κέρδισε και η GigFinesse, η οποία έλαβε 25.000 δολάρια.

Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια 8 μηνών και συμμετείχαν 243 ομάδες οι οποίες συναγωνίστηκαν σε μία από τις τρεις κατηγορίες: New Venture, Social Venture και Technology Venture, κερδίζοντας 6 από αυτές.

Η εταιρεία Verge.Capital ιδρύθηκε από τον απόφοιτο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Γιάννη Γκιόκα και την Ιωάννα Στανεγλούδη. Προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας σε Ευρωπαίους πολίτες για μια πιο δίκαιη πρόσβαση σε πιστώσεις και επεκτείνει τις αγορές καταναλωτικής πίστης για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Η Verge.Capital, αποτελεί επίσης μία από τις 9 ομάδες που συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative της Εθνικής Τράπεζας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις