Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Κωτσόβολος στο 3ο ThinkBiz Academy

Πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά το ThinkBiz Academy, το διήμερο για τη νεανική επιχειρηματικότητα, αυτή τη φορά με “Elevator Catalyst”.

Ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετείχαν ήταν και η Κωτσόβολος, η οποία έδωσε δυναμικό παρόν με ομιλητή το Χρήστο Καραγιαννάκη, Chief Operating Officer, Dixons South East Europe.

Ο κ. Καραγιαννάκης σχολίασε το κατά πόσο το “Corporate business is boring”, δηλώνοντας πως: «Ο καταλύτης της σταδιοδρομίας μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, αρκεί να τολμάμε να καινοτομούμε και να σκεφτόμαστε πέρα από τα στεγανά και τα όρια, θέτοντας ως προτεραιότητα τη μέγιστη ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας. Σε μία εταιρεία που επιτρέπει την ανάπτυξη των ταλέντων, ο καταλύτης είναι ο εργαζόμενος, που μπορεί να λειτουργήσει ως intrapreneur και να γίνει ο καταλύτης, τόσο για τον ίδιο, όσο και την εταιρεία».

Κατά τη διάρκεια του ThinkBiz Academy, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη μεγάλων εταιρειών, να ενημερωθούν για το οργανόγραμμα μίας εταιρείας, να πάρουν tips για την επιχειρηματικότητα και να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που στόχος ήταν η προώθηση των ιδεών και η ανταλλαγή απόψεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις