Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Infosys και Microsoft για την αναβάθμιση “έξυπνων” κτιρίων

Η εταιρεία Infosys, μια παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας και παροχής συμβουλών, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Microsoft για την παροχή λύσεων σχετικά με “έξυπνα” κτίρια.

Οι εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν σχετικές τεχνολογίες με στόχο να βελτιώσουν τον κύκλο ζωής ενός κτιρίου και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που εργάζονται στα κτίρια και τα διαχειρίζονται.

“Η συνεργασία θα “εκμεταλλευτεί” τις υπηρεσίες της Microsoft Azure και το παγκόσμιο δίκτυο κέντρων καινοτομίας της Infosys σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της στον σχεδιασμό διασυνδεδεμένων οικοσυστημάτων, για τον σχεδιασμό έξυπνων κτηρίων και χώρων”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι λύσεις θα περιλαμβάνουν παρακολούθηση του συστήματος κάθε κτιρίου, προγνωστική συντήρηση, αξιοποίηση του κτιρίου, ανάλυση της χρήσης του χώρου, καθώς και βελτιωμένες εμπειρίες για ιδιοκτήτες, διαχειριστές και ενοικιαστές.

Μια από τις πρώτες λύσεις που προκύπτουν από τη συνεργασία ονομάζεται SCALE. Το συγκεκριμένο εργαλείο βοηθά στην αυτοματοποίηση, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της αποδοτικότητας των συστημάτων νερού, ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμού και ήχου.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Microsoft για τη δημιουργία κορυφαίων λύσεων και υπηρεσιών για την διαχείριση ακινήτων. Μαζί, θα επιτύχουμε βιώσιμες λύσεις που θα έχουν άμεσα λειτουργικά οφέλη για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Corey Glickman, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Infosys. Ο Rimes Mortimer, Applied Innovation GM Microsoft δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για τη  συνεργασία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις