Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Snapchat “ανοίγει” καταστήματα εντός εφαρμογής

Η Snap, δημιουργός του Snapchat, κυκλοφορεί νέα εργαλεία που θα δώσουν τη δυνατότητα σε επιλεγμένους λογαριασμούς να διατηρούν καταστήματα εντός της εφαρμογής.

Σύμφωνα με το DigiDay, οι χρήστες του Snapchat θα έχουν πρόσβαση σε καταστήματα, μεταβαίνοντας στην σελίδα της κάθε εταιρείας. H ολοκλήρωση της αγοράς γίνεται εντός της εφαρμογής, μόνο για τους Αμερικανούς πελάτες. Οι διεθνείς χρήστες παραπέμπονται σε μια mobile ιστοσελίδα.

Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, η Snap θα δώσει πρόσβαση στα καταστήματα των Kylie Jenner (Kylie Cosmetics), Kim Kardashian (KKW Beauty), Shay Mitchell (Béis), Spencer Pratt (Pratt Daddy Crystals) και άλλων, αναφέρει το δημοσίευμα. Οι χρήστες έχουν ήδη τη δυνατότητα να κάνουν “swipe up” για να αγοράσουν προϊόντα. Τα εργαλεία θα γίνουν διαθέσιμα σε περισσότερους λογαριασμούς τις επόμενες εβδομάδες. Η Snap κερδίζει χρήματα λαμβάνοντας μερίδιο της κάθε συναλλαγής.

Το άνοιγμα των καταστημάτων έρχεται ως αποτέλεσμα της πρόσφατης συνεργασίας της Snap με την Shopify.  Η Shopify είναι μια εμπορική cloud πλατφόρμα, σχεδιασμένη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις