Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Alyce: 11,5 εκατ. δολάρια χρηματοδότηση για την corporate gifting Startup

Η Alyce, corporate gifting Startup, ανακοίνωσε χθες ότι συγκέντρωσε 11,5 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την Manifest, και συμμετοχή των General Catalyst, Boston Seed Capital, Golden Ventures, Morningside και Victress Capital.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ο συνιδρυτής της, Greg Segall, δήλωσε ότι το νέο κεφάλαιο, το οποίο αυξάνει το συνολικό funding της εταιρείας σε πάνω από 15 εκατ. δολάρια, θα βελτιώσει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις προσπάθειες επιτυχίας του πελάτη.

Ανάμεσα στους τρέχοντες πελάτες της εταιρείας είναι οι Marketo, Lenovo, Yesware, Invision, Verizon, Fuze και Bronto. Τους επόμενους μήνες, η Alyce αναμένει ότι θα προσλάβει 50 νέους υπαλλήλους στην έδρα της στη Βοστώνη και άλλους 50 μέσα στο επόμενο έτος.

Η Alyce διαθέτει ένα marketplace με πάνω από 30.000 φυσικά προϊόντα, εμπειρίες, συνδρομητικές υπηρεσίες, προπληρωμένες κάρτες, άμεσες δωρεές και άλλες κατηγορίες δώρων, τις οποίες οι αλγόριθμοι AI φιλτράρουν βάσει των προτιμήσεων των παραληπτών. Η Alyce τονίζει ότι είναι μία από τις λίγες εταιρείες που επιτρέπει στους πελάτες της να κάνουν φιλανθρωπικές δωρεές και υποστηρίζει, μάλιστα, ότι αυτή η κατηγορία αποτελεί ήδη πάνω από το 10% των εξαργυρωμένων δώρων της.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης την υπηρεσία Swag Select, ένα premium marketplace, δυνατότητα σημειώσεων μέσω cloud dashboard και παρακολούθησης των παραδόσεων. Τέλος, η Alyce ενσωματώνει την πλατφόρμα Salesforce, η οποία επιτρέπει σε managers να στέλνουν δώρα σε influencers, για παράδειγμα, μένοντας εντός budget.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις