Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AI και Deep Learning στα νέα πλυντήρια της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τη νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων Vivace που ενσωματώνει AI Direct Drive (DD) με προηγμένη τεχνολογία deep learning.

Με την επαναστατική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και deep learning, ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Συγκεκριμένα, το ενισχυμένο μοτέρ DD που διαθέτουν οι νέες συσκευές, προσφέρει ανώτερη φροντίδα στα υφάσματα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία deep learning, η οποία βασίζεται σε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται από την LG, το AI DD επιτρέπει μία ειδικά σχεδιασμένη πλύση, καθώς εντοπίζεται αυτόματα ο όγκος του φορτίου και γίνεται ακριβής αξιολόγηση της απαλότητας του υφάσματος. Αυτό εγγυάται κάθε φορά ήπια φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους κατά 18%. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων ρούχων, όπως των αθλητικών, των κλινοσκεπασμάτων και των λευκών ειδών .

Επιπλέον, η νέα σειρά πλυντηρίων Vivace διαθέτει επιπλέον προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία TurboWash 360°, που παρέχει την άνεση της γρήγορης πλύσης (Fast Wash), η οποία διαρκεί μόλις 39 λεπτά. Τα νέα πλυντήρια εκτοξεύουν πίδακες νερού και απορρυπαντικού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα. Το Steam+ συμπληρώνει αυτή την ολοκληρωμένη λύση πλύσης, εξαλείφοντας τα αλλεργιογόνα κατά 99,9% μέσω ενός ειδικού κύκλου αποστείρωσης και μειώνοντας κατά 30% τις ζάρες στα ρούχα μέσω του προγράμματος ‘Φροντίδα για Ζάρες’ (Wrinkle Care) . Τα νέα πλυντήρια της LG αναμένονται τον Ιούλιο στα καταστήματα λιανικής.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις