Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Imgur σήκωσε 20 εκατ. δολάρια από την Coil για να ενσωματώσει δυνατότητα πληρωμών

Η Imgur, διάσημη πλατφόρμα εικόνων και memes σήκωσε 20 εκατ. δολάρια από την Coil, Startup μικροπληρωμών, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Η συμφωνία, μεταξύ άλλων, προβλέπει την ένταξη του ιδρυτή και CEO της Coil (και πρώην CTO της Ripple), Stefan Thomas, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Imgur. Ο CEO της Imgur, Alan Schaaf, δήλωσε: «Η τεχνολογία της Coil θα δώσει νέες ευκαιρίες στους χρήστες και θα υποστηρίξει την κοινότητα με νέους τρόπους».

Η πλατφόρμα της Coil θα δώσει στους χρήστες της Imgur τη δυνατότητα να γίνουν συνδρομητές στο περιεχόμενο άλλων χρηστών και να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της εταιρείας για να στείλουν χρήματα (μικρά ποσά) στον δημιουργό του περιεχομένου. Πιο συγκεκριμένα, όσοι από τους 300 εκατ. χρήστες της Imgur αποφασίσουν να λάβουν μία premium συνδρομή θα αποκτήσουν αυτή τη δυνατότητα και θα μπορούν πλέον να πληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Το δελτίο αναφέρει ότι αυτή η συνεργασία δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την Imgur καθώς μπορεί να έχει κέρδη, να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και παράλληλα να αναβαθμίσει το διαφημιστικό της «παιχνίδι».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις