Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Navabi: Παραχώρηση μετοχών στην SevenVentures με αντάλλαγμα την προβολή στα ΜΜΕ

Η SevenVentures, ο επενδυτικός βραχίονας του Ομίλου ΜΜΕ ProSiebenSat.1, έλαβε μετοχικό μερίδιο του ηλεκτρονικού καταστήματος plus-size ρούχων, Navabi, σε αντάλλαγμα με την προβολή του τελευταίου στα μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι προηγούμενοι επενδυτές της Navabi, συμπεριλαμβανομένων των Index Ventures και Verdane, παραμένουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Navabi θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Ομίλου ProSiebenSat.1 για να έχει μεγαλύτερο κέρδος μέσω της παραγωγής διαφημίσεων. Σύμφωνα με την Startup, τα κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο ρούχων και παπουτσιών στην Γερμανία ανήλθαν στα 16,8 δις. ευρώ το 2018, σημειώνοντας 8% αύξηση από το προηγούμενο έτος.

Ο Bahman Nedaei, συνιδρυτής της Navabi, δήλωσε: «Αυτή τη συμφωνία μπορεί να μας εξασφαλίσει μια τεράστια παρουσία στην τηλεόραση και να επεκτείνει μαζικά την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας. Χάρη στη συνεργασία με την SevenVentures μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε εκατομμύρια νοικοκυριά και να δείξουμε στις γυναίκες με καμπύλες ότι υπάρχουν υπέροχα ρούχα για αυτές».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις