Το Singularity Festival για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Singularity Festival (SFW) διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην πόλη του Ηρακλείου, Κρήτης από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του είναι να μετατραπεί σε έναν ετήσιο θεσμό που θα μετατρέψει την πόλη σε μια ανοικτή πλατφόρμα δικτύωσης και θα συνδέει διαδραστικά τους συμμετέχοντες σε ένα φεστιβάλ με παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη: συνέδρια, συναντήσεις, εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις, εκθέσεις, “hackathons”, “open sessions”, “study jams” και διασκέδαση.

Τεχνολογία, “Entertainment”, Επιχειρηματικότητα, Εκπαίδευση, “Design”, Μουσική, “Gaming”, Τέχνη, Φιλοξενία, Τουρισμός, “Performances”, “Interactive Media” είναι μερικές από τις ενότητες που θα ήθελε να “φιλοξενήσει” το Singularity Festival.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, το Singularity Festival στοχεύει στην παρότρυνση όλων των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων, επιχειρήσεων, φορέων να προωθήσουν την αλλαγή του “mainstream thinking” και των πρακτικών, να εδραιώσουν μακροπρόθεσμες εταιρικές σχέσεις και δεσμούς αλλά και να δημιουργήσουν νέους, αναδεικνύοντας πώς η αλληλεπίδραση, η πολυμορφία και η κοινή προσπάθεια μπορούν να οδηγήσουν στην προσωπική και συλλογική ανάπτυξη.

Καθώς το Singularity Festival προβάλλει τα πιο καινοτόμα και δημιουργικά άτομα, φορείς και εταιρείες, ενθαρρύνει τους δημιουργούς, τους gamers, τους leaders, τις startups να υποβάλουν τις προτάσεις που θέλουν να φιλοξενηθούν στο Singularity Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα singularityfestival.io και
δηλώστε την υποψηφιότητά σας εδώ: https://singularityfestival.io/participate

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις