Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το CarHero επεκτείνεται εκτός Αττικής

Το CarHero επεκτείνεται εκτός Αττικής και αναπτύσσει το δίκτυο του με νέες συνεργασίες με επίσημους διανομείς όλων των brands.

Πρόσφατα εντάχθηκαν στο δίκτυο συνεργατών του CarHero επίσημοι διανομείς από τους νομούς Κορινθίας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Αργολίδας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας. Ο λόγος που αρχικά επιλέχθηκαν αυτοί οι νομοί είναι η γεωγραφική τους εγγύτητα στην Αττική, όπου ήδη δραστηριοποιείται με επιτυχία το CarHero, αποτελώντας τμήματα μιας ενιαίας γεωγραφικής περιοχής.

Το πλάνο του CarHero είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες του σταδιακά σε όλους τους κατοίκους της Ελλάδας που θέλουν να αλλάξουν ή να αποκτήσουν για πρώτη φορά αυτοκίνητο και πολύ περισσότερο σε όσους μέχρι σήμερα είχαν λιγότερες επιλογές λόγω γεωγραφικής θέσης.

Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών θα έχουν πλέον στην διάθεσή τους ποικιλία επιλογών και με το αίτημα τους στο CarHero αποκτούν άμεση πρόσβαση σε ένα σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό επίσημων διανομέων. Από την άλλη, και οι διανομείς αποκτούν ένα κανάλι επικοινωνίας με ένα ευρύτερο διαδικτυακό κοινό που διαφέρει από αυτό με το οποίο μπορούν να απευθυνθούν μέχρι τώρα.

Η διαδικασία χρήσης του CarHero από τους υποψήφιους αγοραστές είναι εξαιρετικά απλή: Ο υποψήφιος αγοραστής επιλέγει το μοντέλο και την έκδοση που τον ενδιαφέρει (η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό). Στη συνέχεια το CarHero επιβεβαιώνει τα στοιχεία και προωθεί το αίτημα στους συνεργαζόμενους διανομείς και οι πωλητές των διανομέων επικοινωνούν με τον πελάτη μέσω του CarHero.gr και στέλνουν τις προσφορές τους.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η περαιτέρω αύξηση της γεωγραφικής και πληθυσμιακής κάλυψης, η προσθήκη νέων υπηρεσιών και η είσοδος σε συναφείς αγορές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις