“Έρχεται” τον Αύγουστο η πιστωτική κάρτα της Apple

Η πιστωτική κάρτα της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Συγκεκριμένα, η Apple Card αναμένεται να λανσαριστεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, ακολουθώντας το αρχικό πλάνο που είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

Οι ιδιοκτήτες iPhones θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην κάρτα χρησιμοποιώντας το wallet app, το οποίο θα περιλαμβάνει υποστήριξη για την κάρτα στην ενημερωμένη έκδοση του iOS 12.4.

Η κάρτα της Apple θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Goldman Sachs. Οι εταιρείες μοίρασαν τις ευθύνες για το project και συνεργάστηκαν στο κομμάτι της τεχνολογίας.

Η Apple ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό της κάρτας και τη διασύνδεση του λογισμικού στο κινητό. Η Goldman Sachs εργάστηκε για την υποδομή της κάρτας, την παρακολούθηση των δεδομένων συναλλαγών και τη συλλογή μηνιαίων πληροφοριών.

Τον Μάιο, υπήρξε μια ένταση μεταξύ των δύο εταιρειών καθώς η Apple ανησυχούσε για την τεχνολογία που η Goldman Sachs ανέπτυξε για να τροφοδοτήσει την κάρτα και ζήτησε αλλαγές. Ωστόσο, οι εταιρείες “τα βρήκαν” και στη συνέχεια δοκίμασαν την κάρτα σε εργαζόμενους της Apple για εβδομάδες.

“Η Apple είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και είμαστε μαζί ενθουσιασμένοι για την δημιουργία ενός προϊόντος που πιστεύουμε ότι οι πελάτες θα αγαπήσουν”, δήλωσε εκπρόσωπος της Goldman Sachs.

Σημειώνεται ότι η κάρτα της Apple θα προσφέρει ανταμοιβές μετρητών αντί για πόντους. Θα δίνει 1% στις αγορές καρτών, 2% στις συναλλαγές Apple Pay και 3% για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Apple.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις