Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επαγγελματικά σεμινάρια για νέους Έλληνες Startuppers στο Ισραήλ

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα ανακοίνωσε ότι το Mashav (Κυβερνητικός Οργανισμός του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία) διοργανώνει τρία εκπαιδευτικά εργαστήρια στη Χάιφα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, για νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι συμμετέχοντες ελληνικών startup επιχείρησεων, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Η πρωτοβουλία αποτελεί την συνέχεια του επιτυχημένου “Innovation Roadmap Regional Seminar” (Οδικός Χάρτης Περιφερειακής Καινοτομίας) που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Ισραήλ με δεκάδες εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα εργαστήρια λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας ως σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών.  Η θεματική τους είναι:

  • Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups (Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις) (10-19 Νοεμβρίου 2019)
  • Support Systems for Entrepreneurs (Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών)  (24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2019)
  • Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business (Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση) (8-17 Δεκεμβρίου 2019)

Για όλα τα σεμινάρια απαιτείται από τους ενδιαφερόμενους άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία καθώς 3 ως 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμένους τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα εργαστήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία του Ισραήλ στο [email protected] ή να επισκεφθούν την σελίδα http://mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 13 Σεπτεμβρίου 2019. Οι αιτήσεις να σταλούν στις διευθύνσεις: [email protected]  & [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις