Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Stackin’: Χρηματοδότηση 4 εκατ. δολαρίων για την FinTech πλατφόρμα

Η Stackin’, μια FinTech πλατφόρμα που λειτουργεί μέσω SMS, σήκωσε 4 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής τις Experian Ventures, Dig Ventures και Cherry Tree Investments και συμμετοχή νέων και υφιστάμενων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των Social Leverage, Wavemaker Partners, and Mucker Capital.

Η Stackin’  θα χρησιμοποιήσει την χρηματοδότηση για να λανσάρει νέες τραπεζικές και επενδυτικές υπηρεσίες για την πλατφόρμα της αλλά και για να επεκτείνει τη δραστηριότητά της. Με τη νέα χρηματοδότηση, ο Ross Mason, ιδρυτής της Dig Ventures και ιδρυτής και πρώην CEO της MuleSoft θα προστεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Η Stackin’, που ιδρύθηκε το 2017, χρησιμοποιεί έξυπνα εξατομικευμένα μηνύματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και να αυξήσουν τα χρήματά τους. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 500 χιλ. χρήστες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Η Stackin’ εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό και τη νέα γενιά καταναλωτών, τους millenials και του βοηθά να ξεκινήσουν να επενδύουν, αυτοματοποιεί τις αποταμιεύσεις τους και να εξαλείφει τα τραπεζικά τέλη.

“Η Stackin’ διαθέτει έναν μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας με μια ολόκληρη γενιά νεότερων καταναλωτών γύρω από τα οικονομικά”, δήλωσε ο Ty Taylor, Πρόεδρος των παγκόσμιων καταναλωτικών υπηρεσιών της Experian.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις