Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα υπηρεσία στεγαστικών δανείων στο app της Monzo

Η Mojo Mortgages, μια online πλατφόρμα στεγαστικών δανείων, δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία με την Monzo Bank με στόχο να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιών να βρουν ανταγωνιστικά πακέτα επαναχρηματοδότησης στεγαστικών δανείων.

Η διαδικασία επιλογής των κατάλληλων στεγαστικών δανείων διαρκεί μόλις 30 λεπτά και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πελάτης είναι να απαντήσει σε δώδεκα συγκεκριμένες ερωτήσεις. Η υπηρεσία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο δοκιμής και έχει κυκλοφορήσει έχει γίνει διαθέσιμη σε 2,000 πελάτες.

Ο Richard Hayes, Chief Executive Officer και συνιδρυτής της Mojo σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Monzo, η οποία μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αποστολή μας να δημιουργήσουμε μια καλύτερη εμπειρία όσον αφορά τα στεγαστικά δάνεια, για όλους”.

“Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι παίρνουν στεγαστικά δάνεια αλλάζει και οι πελάτες περιμένουν περισσότερα από μια απλή σύγκριση μεταξύ των προσφορών της αγοράς. Πιστεύουμε ότι οι συμβουλές αποτελούν βασικό κομμάτι της διαδικασίας και η υβριδική δανειακή/τεχνολογική μας πρόταση επιτρέπει σε επιχειρήσεις όπως η Monzo να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία”. 

Ο Eddie Ross, Chief Product Officer της Mojo, σχολίασε: “Μας άρεσε που δουλέψαμε με την Monzo για να δώσουμε ζωή σε έναν νέο τρόπο επαναχρηματοδότησης στεγαστικών δανείων. Με αυτή τη συνεργασία, η Monzo μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων προσφορών και πρόσβαση σε δωρεάν συμβουλές γύρω από τα δάνεια σε πραγματικό χρόνο, όλα μέσα από την εφαρμογή της”.

“Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά και προσδοκούμε (η υπηρεσία) να αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς όσον αφορά το τι προσδοκούν οι πελάτες από μια εμπειρία επιλογής δανείου.”

Νωρίτερα φέτος, η Mojo Mortgages εξασφάλισε 7 εκατ. λίρες σε έναν γύρο χρηματοδότησης series A, ενώ βραβεύτηκε ως “καινοτομία της χρονιάς” στα 2019 British Bank Awards.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις