Ανακοινώθηκαν οι μέντορες του Startup Weekend Athens Women

Το Startup Weekend Athens Women “έρχεται” στις 27, 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 και καλεί όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, χρησιμοποιώντας τις ιδέες και το ταλέντο τους, να δηλώσουν συμμετοχή.

Στη διάρκεια των τριών ημερών, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε πραγματικές επιχειρήσεις, με τη βοήθεια των υπολοίπων συμμετεχόντων και την καθοδήγηση από έμπειρους, καταξιωμένους μέντορες. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και αναπτύσσουν τις ιδέες τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα workshops & ομιλίες που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Στο τέλος του τριημέρου, η κριτική επιτροπή ψηφίζει τις καλύτερες ομάδες, οι οποίες κερδίζουν βραβεία ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους ιδέας από τις εταιρίες που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Οι μέντορες που συμμετέχουν έχουν πολύτιμη εμπειρία σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και  γνωρίζουν καλά πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη μιας ιδέας στην πράξη. Θα είναι διαθέσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου να συμβουλεύουν και να βοηθούν τις ομάδες με ό,τι χρειαστούν. Οι μέντορες που θα συνεργαστούν με τις ομάδες έχουν ανακοινωθεί εδώ.

Το Startup Weekend πραγματοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, με μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους που επιθυμούν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τη δική τους καινοτόμα ιδέα σε 54 ώρες. Ξεκίνησε το 2007 και έχουν συμμετέχει πάνω από 200.000 άτομα που τόλμησαν το επιχειρηματικό βήμα και συνδέθηκαν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών. Πολλές γνωστές εταιρίες έχουν δημιουργηθεί, μάλιστα, μέσα από τα Startup Weekends στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ο φετινός Σεπτέμβριος σε όλες τις διοργανώσεις των Startup Weekends, είναι αφιερωμένος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή των ανδρών που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Ταυτόχρονα με τη διοργάνωση της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν Startup WeekeTechnds Women σε διαφορετικές χώρες με σκοπό την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε τιμή early bird έως 9/9, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις