Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες στο Navarino Challenge 2019

Το “Navarino Challenge” θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά στις 11-13 Οκτωβρίου 2019 στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, με τιμώμενα πρόσωπα τον θρύλο του μπάσκετ Νίκο Γκάλη και τον πρεσβευτή της διοργάνωσης, τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη, που εκτός από την συμμετοχή του στον κορυφαίο ημιμαραθώνιο θα τρέξει μαζί με τα παιδιά στην ειδική διαδρομή 1χλμ.

Οι αθλητικοί συνεργάτες του “Navarino Challenge” θα προσφέρουν πάνω από 30 δραστηριότητες, στην κορυφαία multi-sports διοργάνωση. Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων boxing, crossfit, karate, kick boxing, TaeKwonDo και Tennis ενώ θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι αθλητές όπως ο πρωταθλητής πυγμαχίας Χρήστος Γάτσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε Ελένη Χατζηλιάδου και ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Οι συμμετέχοντες στο 7ο Navarino Challenge, κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο The Westin Resort Costa Navarino θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις από χορηγούς και εμπορικούς συνεργάτες της διοργάνωσης. Στο link μπορείτε να δείτε όλες τις ισχύουσες προσφορές: http://www.navarinochallenge.com/event-2019/offers-2019

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link: http://www.navarinochallenge.com/event-2019/schedule-2019/

Το «Navarino Challenge» πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino, της Active Media Group και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις