Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Pitch “φέρνει” στην Digital Expo η Tenebra Studios

H Tenebra Studios διοργανώνει Startup Pitch στα πλαίσια του B2B event του Digital Expo με στόχο ανάδειξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εντός του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν την καινοτόμο ιδέα τους ανεξάρτητα από τη φάση ανάπτυξής της σε Κριτική Επιτροπή που απαρτίζεται από επιφανή στελέχη της εκπαίδευσης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους 7 λεπτά για να παρουσιάσουν στην Κριτική Επιτροπή ό,τι σχετικό με την ιδέα τους (demo, prototype, διαφάνειες, business plan κλπ). Κατόπιν θα δεχθούν ερωτήσεις από την Κριτική Επιτροπή για 3 λεπτά και θα βαθμολογηθούν με βάση την πρωτοτυπία της ιδέας, την οικονομική βιωσιμότητα, την πιθανότητα να λάβει η ιδέα επιδότηση, την εφαρμοσιμότητα της ιδέας, την θεματολογία της, καθώς και σε ποιο βαθμό είναι έτοιμη η ιδέα. Βαθμολογείται επίσης η ποιότητα της παρουσίασης καθώς και η σκηνική παρουσία των ατόμων της ομάδας που θα την πραγματοποιήσουν.

Στο τέλος των παρουσιάσεων, οι 2 ομάδες με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα (1000 και 500 ευρώ), υποτροφίες σπουδών από το Mediterrenean College και πολλά δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 28/9 στις 19:00. Για να υποβληθεί μια ιδέα στο Startup Pitch είναι υποχρεωτική η παρουσίαση αυτής και οι ερωτήσεις επ’ αυτής από την Κριτική Επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ σχετικά με την Digital Expo και το Startup Pitch, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις