Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Sportside: 400 χιλ. λίρες εξασφάλισε το “Tinder των αθλητών”

Η Fortunis Capital, με έδρα το Λονδίνο, εξασφάλισε χρηματοδότηση 400 χιλ. λιρών για την εφαρμογή Sportside που είναι ένα κάπως… διαφορετικό Τinder.

Σύμφωνα με το Tech.eu, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες της να “ταιριάξουν” με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα γύρω από τα σπορ ή που θέλουν να παίξουν/ συμμετάσχουν σε κάποιο συγκεκριμένο άθλημα.

Ουσιαστικά, το app δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν ένα συγκεκριμένο άθλημα (στην εφαρμογή υπάρχουν πάνω από 130), μαζί το “ταίρι” τους, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται πληρωμές, κάνει κρατήσεις εισιτηρίων και ενημερώνει για εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και άλλα.

Από πλευράς B2B, η εταιρεία παρέχει λογισμικό διαχείρισης σε συλλόγους και ομάδες, μαζί με μία κάρτα μέλους, μέσω της εφαρμογής της. Τρίτες εταιρείες, μπορούν επίσης να εγγραφούν στο Sportside και να προσφέρουν εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, απευθείας σε ένα κοινό που αποτελείται από λάτρεις των σπορ.

Ο Xan Varmuza, ιδρυτής και CEO του Sportside δήλωσε σχετικά: “Ο αθλητισμός αλλάζει ζωές και αποτελεί δύναμη για το κοινό καλό. Άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι απελπισμένοι να παίξουν αλλά χρειάζονται και κάποιο για να παίξουν μαζί. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή μπορεί να τους βρει συμπαίκτες. Η αθλητική βιομηχανία είναι επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία στον κόσμο. Η συμμετοχή σε αυτήν αυξάνεται σε όλο τον κόσμο – αλλά και η παχυσαρκία. Το Sportside προωθεί τη συμμετοχή και συνδέεται με το εμπόριο.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις