Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Fuckup Nights Heraklion “επιστρέφει” με νέες ιστορίες αποτυχίας

Το Fuckup Nights Heraklion επιστρέφει, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην πρώτη συνάντηση της σεζόν, οι “αποτυχημένοι” ομιλητές θα μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία -μέσα σε 7 λεπτά, με 10 φωτογραφίες- και θα εξηγήσουν ακριβώς τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά τους βγήκε σε καλό.

Σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion θα μιλήσουν οι:

Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher – ChineseForYou (chineseforyou.gr)
Η Εμμανουέλα Χατζάκη είναι καθηγήτρια Κινέζικων, υπεύθυνη σπουδών της σχολής
Chinese for you στην οποία διδάσκονται Κινέζικα και Κορεάτικα και μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά.

Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder – Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council – Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com)
Η Ελπίδα Βαμβακά είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην ψηφιακή εποχή. Πως έφτασε εδώ; Ποια αποτυχία την ενέπνευσε;

– Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director – Netmechanics LLC (netmechanics.gr)
10 χρόνια Netmechanics με νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα και ενδιαφέροντα success stories. Πώς όμως από distress φτάνεις στο success; Ο Γιώργος Μαραβέλιας και ο Ηλίας Σεφέρογλου θα μιλήσουν για τη διαδρομή.

Μετά από τις ομιλίες θα ακολουθήσει networking στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, φαγητό, ποτό και εμψύχωση! Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupnights.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις