Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Startup Europe συμμετέχει στο Slush με στόχο να “ενώσει” startups και επενδυτές

Το Startup Europe, η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει στόχο τη διασύνδεση startup, επενδυτών και του λοιπού οικοσυστήματος, θα βρεθεί στο Slush, σε ένα από τα κορυφαία startup events, για να κάνει ακριβώς αυτό!

Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe σε συνεργασία με το Business Finland και το VTT Technical Research Centre of Finland, διοργανώνει ένα matchmaking event το οποίο θα “ενώσει” 100 startups από όλη την Ευρώπη με ιδιώτες επενδυτές και επενδυτές από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Επίσης, το Startup Europe θα διοργανώσει, σε συνεργασία με το Business Finland και το Slush, ένα workshop με τίτλο “Accelerating Digital Innovations and Ecosystems”, στο οποίο θα συμμετάσχουν 350 ειδικοί και άτομα που σχετίζονται και ενδιαφέρονται για την ψηφιακή καινοτομία και τα startup οικοσυστήματα. Η σύνοδος θα επικεντρωθεί τόσο στην πολιτική γύρω από τις startups όσο και στις επενδυτικές πρωτοβουλίες και πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα για να διευκολύνουν την ψηφιακή καινοτομία και την ανάπτυξη.

Το Slush, που έχει στόχο να δημιουργήσει μια παγκόσμια startup κοινότητα, θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι, 21 και 22 Νοεμβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει 4000 startups και 2000 επενδυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα εγγραφής πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις