Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Άνοιξαν” οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Prisma Consulting.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε όσους έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα και ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς επίσης σε επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους και να λάβουν τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι:

Α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να την μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,

Β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρουν εδώ.

Τι παρέχει το πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα θα παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω Εργαστηρίων Επιχειρηματικότητας με σκοπό την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους.

Τα εργαστήρια αυτά θα καλύψουν όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες που απαιτούνται να γνωρίζουν:

  • Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν την επιχειρηματική ιδέα και την χρηστικότητα – εμπορική εκμετάλλευσή της, καθώς και τα διαδικαστικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου αυτή να μετατραπεί σε επιχείρηση
  • Όσοι είναι υφιστάμενοι επιχειρηματίες και επιθυμούν να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στο επιχειρείν αλλά και να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν θέματα που προκύπτουν στην επιχείρησή τους.

Ενδεικτικά η θεματολογία των εργαστηρίων σχετίζεται με λογιστικά-οικονομικά θέματα, νομικά, marketing – digital marketing, πωλήσεις, πηγές και τρόποι άντλησης χρηματοδότησης.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες σχετικά με το επιχειρείν και την επιχειρηματική ιδέα ή δραστηριότητα τους, θα έχουν την ευκαιρία δικτύωσης με άλλες επιχειρήσεις και υποστηρικτές του Προγράμματος και θα θα λάβουν δημοσιότητα μέσα από σχετικές δημοσιεύσεις στα social media και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις